Hae
Minä ja lapseni

Gaala mekkoni – rakkautta ensisilmäyksellä

Ajattelin kertoa teille vähän lisää tästä minun Creator Awards gaalan mekosta.Sain muutamilta teistä viestiä instagram tililleni (@minajalapseni), että mistä olen ostanut mekon. Sain myös aivan ihania kommentteja ja viestejä teiltä mekkooni liittyen. Kiitos jokaiselle ihanista viesteistä ja kehuista.❤️Ne todella lämmittävät sydäntäni.

Mekko oli rakkautta ensisilmäyksellä ja tiesin heti, että tuossa mekossa haluan kävellä punaiselle matolle muiden vaikuttajien kanssa.

 

Oikealla ihana vaikuttajamedian bloggaaja Meri-Maaria<3 (Blogi: äijä-äiti)

Gaala asuMinulle valikoitui gaalaan klassinen vaalean beige iltapuku, jossa oli hopeista glitteriä. Mekko oli rakkautta ensisilmäyksellä ja tiesin heti, että tuossa mekossa haluan kävellä punaiselle matolle muiden vaikuttajien kanssa. Minusta kaikista ihanin yksityiskohta tässä iltapuvussa oli v-mallinen kaula-aukko, sekä korostettu vyötärö. Väri oli myös juuri sellainen mistä haaveilin.

 

Mistä löysin mekon?Etsin mekkoa todella monesta eri paikasta niin verkkokaupoista, kun kivijalkamyymälöistä.Minulla oli ajatus, millaisen mekon haluan ja tämä oli juuri sellainen. Ostin mekon Bubbleroomilta, tätä samaa mekkoa oli myös kolmessa muussa värissä heidän valikoimassa.Olin positiivisesti yllättynyt, miten laaja valikoima bubbleroomilla oli juhlamekoista. (Tämä ei ollut mainos, vaan erittäin tyytyväisen asiakkaan mielipide.)😉Onko sinulla tulossa juhlia nyt kesällä?

Lue myös:

Unelmien tavoittelua – uusi projekti 

Aitoplay – Vihdoinkin pääsen kertomaan teille… 

 

Seuraa meitä myös:

instagram: @minajalapseni

blogit.fi: Minä ja lapseni – Blogit.fi

Facebook: Minä ja lapseni

TikTok: @johannaristseppa

9 kommenttia

 1. Tanja for Takeoff kirjoitti:

  Tuo mekko sopii kyllä sulle täydellisesti ❤️

 2. villananna kirjoitti:

  Olit kyllä niin upea tuossa mekossa <3

 3. johannamaria kirjoitti:

  Kiitos🥰🥰

 4. Mare kirjoitti:

  Hyvin kauniin ja sinulle sopivan mekon olet löytänyt.
  Itselläni ei ole tulossa isompia juhlia tänä kesänä.

 5. Nadine kirjoitti:

  Aivan ihana mekko!

 6. Tyylimurun Tiina kirjoitti:

  Ihana mekko! Sopii täydellisesti sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *