Hae
Minä ja lapseni

Sadepäivät mummilassa

Lähdimme keskiviikkona viettämään muutamaa päivää mummilaan lasten kanssa. Meidän harmiksi, vettä on satanut melkein koko reissun ajan.Onneksi lapsilla on täällä valmiina sadevaatteet ja kumisaappaat. Minusta tuntuu, että lapset olivat vain innoissaan vesisateesta (ja etenkin niistä kuralammikoista🤣) Me surkuttelimme mummin kanssa huonoa säätä, niin Fiona huudahti:” Jee kivaa, pääsen Sebastianin kanssa hyppimään kuralammikoihin”

Ulkoilimme sateesta huolimatta molempina päivinä melkein kolme tuntia. Fiona keräsi kukkia, istutimme mummin ja Fionan kanssa hänen ensimmäisen oman kukkansa ruukkuun ja lapset pomppivat kuralammikoissa sekä vietimme aikaa hiekkalaatikolla eväsretken merkeissä (silloin kun ei satanut).Mummi teki eilen lapsille minun lapsuuden lempiruokaa makkarakastiketta ja perunaa. Kävimme myös autoajelulla Imatralla ja Vuoksenniskalla.

Mummilan pihalla kasvaa upeita ja isoja raparpereja. Ajattelin leipoa juhannuksena meidän koko porukalle ison raparperipiirakan. Nam, odotan myös jo vesi kielellä mummin keittämää raparperi-mansikka mehua. Se voittaa kaupan mehut 100-0✨Kohta syömme pyttipannua ja salaattia, jonka jälkeen lähdemme takaisin kotiin.Ihanat pari päivää takana päin. Aina kun vietämme aikaa mummilassa, etenkin pihalla sitä alkaa haaveilemaan omasta pihasta ja omakotitalosta. Vielä joku päivä sekin haave toivottavasti toteutuu ja meillä on omakotitalo. Toistaiseksi viihdymme kuitenkin nykyisessä kerrostalo asunnossamme.

Ihanaa viikonloppua kaikille💛

 

Lue myös:

Unelmien tavoittelua – uusi projekti 

metsäretki

Syksyinen metsäretki perheen kanssa

Syyspäivä mummilassa 

 

Ota seurantaan myös : 

instagram tilini: @minajalapseni

blogit.fi: Minä ja lapseni – Blogit.fi

Facebook: Minä ja lapseni

TikTok: @johannaristseppa

2 kommenttia

  1. Tyylimurun Tiina kirjoitti:

    Hetket mummilassa ovat tärkeitä ❤️ Vesisade ei tosiaan tunnu lapsia haittaavan, ulkona viihdytään aina. Itse en mehuja jaksa tehdä, tunnustan, mutta toisinaan jostain pulloja tulee ja onhan itse tehty mehu niiiin hyvää!

  2. Nadine kirjoitti:

    Itsekin huomasin, että lapset ovat sateesta aivan eri mieltä kuin aikuiset 🌦️🌈. Niin itsetehdyt mehut ja hillot ovat kertoja parempia kuin mitä kaupasta saa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.