Hae
Minä ja lapseni

Unelmien tavoittelua – uusi projekti

Kerroin muutama päivä sitten instagramin storyssa, että minulla alkaa yksi uusi projekti tässä kesän aikana. OLEN NIIN INNOISSANI siitä. En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille mistä on kyse. Ei mene enää kauaa, että pääsen avaamaan tätä asiaa lisää. Tässä asiassa yhdistyy minulle todella tärkeät asiat ja pääsen samalla myös haastamaan itseni uudella osa-alueella.

Nyt kun tämä tilaisuus tuli vastaan, siihen oli tartuttava. Oma intuitioni sanoi ” nyt, tai ei koskaan”

Olen pitkään haaveillut pienestä muutoksesta ja jostain uudesta omaan someeni liittyen. Nyt kun tämä tilaisuus tuli vastaan, siihen oli tartuttava. Oma intuitioni sanoi ” nyt, tai ei koskaan”

”Askel askeleelta kohti omaa unelmaa, sitä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.” Tuo lause saa hymyn aina huulille. Muistan, kun kirjoitin tuon lauseen lokakuussa 2021 erääseen postaukseeni. Nyt istun mummilan pihaterassilla, sade ropisee kattoon ja Sebastian nukkuu päiväunia tuossa vieressä vaunuissa. Fiona leikkii mummin kanssa takapihalla vesilammikoissa. On todella rauhallista, ei kuulu mitään muuta kuin välillä Fionan riemun kiljahduksia ja sateen ropinaa. Vaikka on huono sää ja on viileää, silti on todella hyvä fiilis. En haluaisi olla missään muualla juuri nyt. Olo on onnellinen ja kiitollinen. Haluan kiittää teitä jokaista seuraajaa, ketkä luette, tykkäätte, komentoitte ja laitatte viestiä niin täällä kuin instagraminkin puolella. Olen niin kiitollinen, olette mahdollistaneet minulle upeita kokemuksia mistä olen vain voinut haaveilla.💛

Mukavaa sadepäivää kaikille, palataan pian aiheeseen💛

Lue myös

Hotel Arthur – Ensimmäistä kerta yksin hotellissa

Miltä tuntui saada kutsu vaikuttajagaalaan? 

Creator Awards gaala 2022

 

Ota seurantaan myös : 

instagram tilini: @minajalapseni

blogit.fi: Minä ja lapseni – Blogit.fi

Facebook: Minä ja lapseni

TikTok: @johannaristseppa

2 kommenttia

  1. Tanja/Minimaattori kirjoitti:

    Jännä kuulla mihin olet ryhtymässä! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.