Hae
Minä ja lapseni

Retkeilyä Lappeenrannan linnoituksessa

Vietimme eilen Nikon ensimmäistä kesälomapäivää ulkoilun merkeissä. Aurinko paistoi ja oli täydellinen kesäpäivä. Ei liian kuuma, vaan juuri sopivan lämmin. Olisipa koko kesän tällainen sää, en yhtään tykkää niistä 30 asteen helteistä.🥵Päätimme eilen lähteä koko perhe Lappeenrannan linnoitukseen retkeilemään, ottamaan valokuvia ja nauttimaan kauniista maisemista.Lappeenrannan linnoitus

Jos joskus vierailet täällä Lappeenrannassa, niin suosittelen ehdottomasti käymään linnoituksessa. Tämä on upea paikka etenkin kesällä. Linnoituksessa ja sataman alueella saa upeita valokuva ja pääsee ihastelemaan kauniita maisemia.Fiona keräsi kukkia innoissaan ja hypähteli nurmikolla. Kiipesimme vähän korkeammalle vallin päälle, mistä näkyi kokonaan kaunis satama-alue niin Fiona huudahti:” äiti, minä haluaisin ottaa tuon laivan käteen ”Hassu pieni tyttö.🥰

Linnoituksessa kiertelemisessä vierähti monta tuntia ja ihan säikähdimme miten paljon kello oli. Onneksi meillä oli päivällinen kotona valmiina. Ensi kerralla otamme mukaan ehdottomasti piknik eväät, nyt meillä ei ollut kun vesipullot ja hätävara smoothiepussit lapsille.

Olisi ihana istua vallilla ihailemassa satamaa piknikviltin päällä ja syödä herkullisia eväitä. (Tämä menee ehdottomasti kesän todo listalle!)Tänä kesänä päätimme retkeillä mahdollisimman paljon täällä Etelä-Karjalan alueella. Pienten lasten kanssa on huomattavasti rennompaa tehdä retkiä jonnekkin lähelle.

Fiona oli niin innoissaan, kun näki laivat ja sai kerätä kukkia. Pieni vähän rypistynyt voikukka piti saada itse kantaa kotiin asti.💛

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille💛

 

Olisi kiva kuulla, oletko sinä käynyt Lappeenrannan linnoituksessa?

Lue myös

Hotel Arthur – Ensimmäistä kerta yksin hotellissa

Miltä tuntui saada kutsu vaikuttajagaalaan? 

Creator Awards gaala 2022

 

Ota seurantaan myös : 

instagram tilini: @minajalapseni

blogit.fi: Minä ja lapseni – Blogit.fi

Facebook: Minä ja lapseni

TikTok: @johannaristseppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.