Hae
Minä ja lapseni

Creator Awards gaala 2022

Olin lauantaina 4.6.2022 kutsuvieraana Creator Awards gaalassa. Gaala tuli neloselta suorana lähetyksenä, sen näkee myös näin jälkeenpäin ruudusta. Oli aivan mielettömän upeaa päästä kutsuvieraaksi näin hienoon tapahtumaan.Lappeenranta > HelsinkiLähdin aamulla hyvissä ajoin junalla kohti Helsinkiä. Minua jännitti aika paljon, mutta samalla olin todella innoissani. Kun saavuin Helsinkiin näin erästä ystävääni, kävin ravintolassa syömässä ja ostamassa pientä herkkua hotellille.Ainut miinus koko reissussa oli aivan liian painava matkalaukku. Pelkäsin kokoajan, että matkalaukun pyörät pettävät tai vetoketju ratkeaa.😂 Onneksi hotelli oli aivan rautatieaseman vieressä ja matkalaukkukin selvisi matkasta ehjänä.(ihme kyllä🤣)Get ready with me✨

Oli ihanaa päästä jo hyvissä ajoin hotellihuoneeseen laittautumaan iltaa varten. Myös Miia / @vuodenaiti tuli seurakseni laittautumaan. (Hotellivierailustani voit lukea lisää tästä)Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia ja tuli siinä muutamat asukuvatkin otettua.📸⬇

Lähdimme yhdessä kohti gaala, jossa tapasimme muun Vaikuttajamedian porukan.

Fiilis oli mahtava! ✨

 

Tulen muistamaan tuon illan loppuelämäni. Sen fiiliksen, kun pääsin kävelemään punaiselle matolle ihanien vaikuttajamedian bloggaajien kanssa.

Tässä tunnelmia gaalaillasta:

SuoralähetysOli todella mielenkiintoista olla näkemässä, kun upeat eri kategoroiden vaikuttajat voittivat palkintoja. Ilta oli ikimuistoinen. Pääsin myös nauttimaan livemusiikista pitkästä aikaa, kun gaalassa esiintyivät Haloo Helsinki ja Bess.

Tällaiseen gaalaan pääsy on yksi ison haaveen toteutuminen itselle. Tulen muistamaan tuon illan loppuelämäni. Sen fiiliksen, kun pääsin kävelemään punaiselle matolle ihanien vaikuttajamedian bloggaajien kanssa.Minua jännitti todella paljon, mutta samaan aikaan en olisi voinut olla onnellisempi ja kiitollisempi. Gaalasta sain upeita muistoja ja paljon inspiraatiota, sekä halua jatkaa tätä mitä rakastan.

Kiitos kun luit postaukseni💛

Lue myös

Hotel Arthur – Ensimmäistä kerta yksin hotellissa

Miltä tuntui saada kutsu vaikuttajagaalaan? 

 

Ota seurantaan myös : 

instagram tilini: @minajalapseni

blogit.fi: Minä ja lapseni – Blogit.fi

Facebook: Minä ja lapseni

TikTok: @johannaristseppa

2 kommenttia

  1. Tyylimurun Tiina kirjoitti:

    Ihana ilta teillä ollut! Todella kaunis asu, miten upealta näytätkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.