Hae
Minä ja lapseni

Miltä tuntui saada kutsu vaikuttajagaalaan?

Muistan sen päivän, kun sain kutsun Creator Awards gaalaan. Kyllä siinä kyyneleet nousi silmiin, en voinut uskoa sitä todeksi. Soitin omalle äidilleni saman tien ja kerroin mihin olen saanut kutsun. Hän oli onnellinen puolestani, että pääsen kokemaan jotain niin upeaa ja toteuttamaan omia unelmiani.

      Askel askeleelta kohti omaa unelmaa, sitä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan

Se tunne oli ihan mieletön, kun tajusin että pääsen kutsuvieraaksi vaikuttajagaalaan mikä tulee ensimmäistä kertaa suorana lähetyksenä telkkarista.

Aloin ensimmäisenä tarkistamaan, mikä työvuoro miehelläni oli tuona kyseisenä lauantaina. Hänellä oli onneksi vapaapäivä, voi mikä helpotus. Ensimmäinen (ja vaikein) asia oli hoidettu ja lastenhoito järjestetty. Jes!🥳

 

Klassinen asukriisi

Aloin miettimään mitä ihmettä laitan gaalaan päälle. Kohta kolme vuotta kotiäitinä olleena, ei ihan hirveän montaa iltapukua löydy vaatekaapista.😂 Menin heti etsimään meidän vaatehuoneesta minun pari vuotta vanhaa mekkoa ja ajattelin ”Sopisikohan tämä gaalaan, vai pitäisikö minun ostaa ihan uusi mekko?” . Mekko sopi hyvin päälle, mutta siitä puuttui ”sitä jotain”.✨

Halusin enemmän säihkettä ja ajattelin, että tästä alkaa täydellisen iltapuvun etsintä. Laitoin vanhan mekkoni takaisin pukupussiin ja vaatehuoneen perälle odottamaan jotain toista juhlaa. Kävin sänkyyn makoilemaan ja sammutin valot. Mietin, että haluan panostaa gaala asuuni ja tuntea oloni upeaksi mekossa, missä kävelen punaisella matolla.

”Askel askeleelta kohti omaa unelmaa, sitä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”
Muistan kun kirjoitin nuo sanat postaukseeni lokakuussa 2021, kun blogini siirtyi vaikuttajamedialle. Taas yksi askel lähempänä omaa unelmaa.

Seuraavassa postauksessa kerron fiiliksiä ja tunnelmia gaalaillalta, sekä mekostani.✨

Ihanaa viikonloppua kaikille🤎

Lue myös

Blogin uudet tuulet 

Hotel Arthur – Ensimmäistä kerta yksin hotellissa 

Ota seurantaan myös : 

instagram tilini: @minajalapseni

blogit.fi: Minä ja lapseni – Blogit.fi

Facebook: Minä ja lapseni

TikTok: @johannaristseppa

 

 

3 kommenttia

  1. Tanja/Minimaattori kirjoitti:

    Ihan huippua, että pääsit toteuttamaan unelmasi ja osallistumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.