Hae
Minä ja lapseni

10 Faktaa minusta

Teitä uusia seuraajia on tullut tänne blogin puolelle viimeaikoina. Kiitos teille jokaiselle? Ajattelin, että voisin kertoa teille kymmenen faktaa minusta.

Minulla on kolme tatuointia ja haluan tulevaisuudessa lisää.

  • Minulla on vasemmassa kädessä nuoli, oikean korvan takana J – kirjain ja oikeassa ranteessa sana ”love”. Minulla on muutamia suunnitelmia, millaisia tatuointeja haluaisin tulevaisuudessa ottaa. Olen myös itse suunnitellut sellaisen perhe tatuoinnin, minkä menen seuraavaksi ottamaan.

 

RAKASTAN siivoamista ja järjestelyä.

  • Mie rakastan siivoamista ja sitä, että tavarat ovat järjestyksessä. En myöskään tykkää, että turhaa tavaraa kertyy nurkkiin pyörimään. Olen viime vuosina karsinutkin turhat vaatteet/tavarat pois. Minulla on myös tapana tehdä kaappien suursiivous aina tietyin väliajoin.

 

Pelkään hämähäkkejä ja ampiaisia

  • Huhhuh, nämä on kyllä kaksi sellaista asiaa mitkä saavat paniikin aikaiseksi. Olen pelännyt hämähäkkejä ja ampiaisia ihan pienestä saakka. Minulle tuli hämähäkeistä mieleen yksi hirveä muisto, kun Fiona oli pieni. Olimme mummilassa ja näin että Fiona pisti jotain suuhunsa. Menin äkkiä kaivamaan mustan möykyn pois hänen suustaan ja kauhukseni huomasin, että se oli hämähäkki.? Fiona ei ollut millänsäkään asiasta, lähti vain mönkimään lelun perässä viereiseen huoneeseen.?

 

Tykkään katsoa enemmän sarjoja kuin elokuvia

  • Harvoin tulee nykyään enää katsottua elokuvia. Minusta sarjojen katsominen on paljon mukavampaa.

 

Lempi värejäni ovat valkoinen, musta ja ruskea

  • Tykkään vaaleista sävyistä esimerkiksi sisustuksessa, sekä mustista yksityiskohdista. Myös pukeutumisessa suosin ruskean sävyjä sekä mustaa.

 

Tykkään tehdä uusia ruokia

  • Tykkään kokkaamisesta ja leipomisesta. Etenkin uusien kasvisruokareseptejä on hauska testata! Minulla on tapana ottaa inspiraatiota jostain reseptistä ja tehdä siitä oma versio.

 

Meidän perheenjäsenillä on samat horoskooppimerkit

  • Minulla ja Fionalla on sama horoskooppimerkki(skorpioni). Miehelläni ja meidän pojalla Sebastianilla on myös sama (kauris). Hauska sattuma?

 

Yksi isoimmista haaveistani oli nähdä Johnny Depp 

  • Olin aivan varma, ettei tämä haave koskaan toteutuisi, mutta toisin kävi. Haaveeni toteutui kesällä 2018, kun olimme mieheni kanssa Johnnyn bändin keikalla, ihan eturivin tuntumassa. Olen myös kirjoittanut siitä tänne blogiin : Näin Johnny Deppin✨ 

 

Olen muuttanut elämäni aikana yhdeksän kertaa.

  • Toivon, että kymmenes muutto olisi loppuelämän kotiin.

 

Olen aina halunnut matkustaa New Yorkkiin

  • New Yorkissa on jotain todella kiehtovaa. Olisi ihanaa päästä kävelemään central parkkiin ja päästä maistamaan ihanan pienen kahvilan herkkuja, sekä päästä näkemään legendaarisia Sinkkuelämää-sarjan kuvauspaikkoja. Olemme puhuneet matkasta New Yorkkiin mieheni kanssa, sitten kun lapset ovat vähän isompia ja rahaa on tarpeeksi säästössä matkaa varten.

 

Tällainen postaus tällä kertaa. Tuliko joku fakta sinulle yllätyksenä?

Ihanaa viikonloppua sinulle?

-Johanna Maria

 

Lue myös:

Miten meidän vuoden ensimmäinen päivä alkoi?  

Minut löydät myös instagramista

@minajalapseni

@minajalapseni_blogi

ja facebookissa ?

Minä ja lapseni

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *