Hae
Minä ja lapseni

Minun syntymäpäiväni

Minulla oli eilen syntymäpäivä. Arvaatteko kuinka paljon täytin?
29 vuotta tuli mittariin.

Ensivuonna sitten juhlitaan kolmekymppisiä, wau!🥂🥳

Keskiviikko 10.11.

Syntymäpäivänaamu alkoi rauhallisesti, lapset heräsivät klo 8.30. Teimme aamutoimet ja söimme aamupalan yhdessä. Toisen aamukahvikupin join perinteisesti lastenhuoneen lattialla ja samalla leikittiin lasten kanssa. Fiona ei meinannut jaksaa millään odottaa, että mummi tulisi hakemaan häntä.

Vietimme mieheni kanssa syntymäpäivääni treffipäivän merkeissä. Lapset lähtivät mummilaan päiväksi hoitoon. Oli maailman ihanin lahja vanhemmiltani kun äitini sanoi, että hakee lapset mummilaan ja saamme lapsivapaapäivän.

Suuret kiitokset parhaalle mummille ja papalle🤎

Kun odottelin, että mieheni pääsee töistä siivosin kaikessa rauhassa ja söin pientä lounasta. Miehelläni oli aamuvuoro, jonka jälkeen lähdimme moikkaamaan hänen äitiään.

Kävimme suosikki ravintolassani Lalossa täällä Lappeenrannassa. Mieheni söi kanaa vuohenjuustolla ja minä otin halloumi-hampurilaisen. Oli ihanaa syödä kaikessa rauhassa kynttilän valossa ja jutella.

Naureskelimme ja muistelimme, milloin viimeksi olemme olleen ravintolassa syömässä. Se taisi olla silloin, kun Sebastian oli vielä mahassani. Koronatilanteen takia, on tullut käytyä ravintoloissa todella vähän. Tilaamme yleensä woltilla kotiin, jos tekee mieli jotain hyvää ruokaa.

Kävimme illallisen jälkeen kävelyllä ja katsomassa kirkkopuistossa olevia hienoja valotaideteoksia. Ne olivat upeita ja persoonallisia.

Jälkkäri

Olimme kahden vaiheilla, menemmekö jälkiruoka kahville kahvilaan vai haemmeko jostain mukaan kakkupalat ja menisimme kotiin syömään. Päädyimme jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja haimme Kahvila Aleksandrasta ihanaa mansikkakakkua ja suklaakakkua palat mukaan.

Ruusut🌹

Sain mieheltäni lahjaksi kauniin kimpun punaisia ruusuja. Laitoin ne maljakkoon meidän keittiön pöydälle. Siinä niitä on kiva ihastella vielä monta päivää.

Lapset tulivat illalla kuuden jälkeen kotiin, heillä oli ollut hauska päivä mummilassa. Lapset olivat ulkoilleet paljon ja syöneet hyvin. Molemmat olivat nukkuneet yli kahden tunnin päikkärit.

Loppuillan vietimmekin lastenhuoneen lattialla leikkimässä. Sebastian oppi eilen nousemaan seisomaan tukea vasten. Olen niin ylpeä meidän pienestä.👏🏼

Siinä kun katselin, miten lapset leikkivät iloisina ja kiehnäsivät meidän vieressä,

mietin:

” Tämä on paras syntymäpäivä, mitä minulla on koskaan ollut.”

Lue myös

1v synttärit: metsäteema ja synttäritarjoilut

2 v syntymäpäivä 

 

Meitä voi seurata myös instagramissa

@minajalapseni

@minajalapseni_blogi

ja facebookissa 🙊

Minä ja lapseni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *