Hae
Minä ja lapseni

Kirppislöytöjä osa 1 – keijutalot

Hei!

Ajattelin aloittaa uuden blogisarjan ”Kirppislöytöjä” , jossa esittelen aina muutaman kerran kuukaudessa parhaita kirppislöytöjäni. Ostan kirppikseltä suurimmaksi osaksi lapsille vaatteita, asusteita sekä leluja. Silloin tällöin teen löytöjä myös itselleni, tai sisustusjuttuja meidän kotiin.

Keijutalot

Uusimmista kirppislöydöistäni haluaisin näyttää teille nämä IHANAT keijujen talot. Viimeviikolla löysin puun, sekä sienen muotoisen talon. Kenkätalo on hieman vanhempi kirppislöytöni. Ajattelin ottaa sen mukaan tähän postaukseen, kun ovat samaa sarjaa.?

Näissä keijutaloissa on ihania pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi pienet korikeinut hahmoille ja aukeavat ovet, mistä kuuluu kaunis musiikki.

Fiona on tykännyt leikkiä näillä keijutaloilla todella paljon. Hahmot ovat juuri käteen sopia ja turvallisia. Keiju leikkeihin on helppo yhdistää esimerkiksi little people hahmot, ne sopivat täydellisesti keijutaloon.

Toivon, että jossain vaiheessa kirppikseltä tulisi vastaan lisää näitä suloisia hahmoja. Meillä ei ole niitä kuin neljä.

Kirppikset

Viimeaikoina olen käynyt todella ahkerasti kirppiksillä sekä, myynyt itse nettikirppiksellä tavaraa pois. Latasin juuri kännykkään tori.fi:n sovelluksen, olen ollut todella tyytyväinen siihen.

Minusta on mukavaa siivota ja käydä kaapit läpi ennen joulua. On ihanaa aloittaa uusi vuosi, kun kaikki turha vaate ja tavara on poissa kaapeista.

Lempi kirppikseni

Tässä kaksi minun lemppari kirppistäni, näissä tulee käytyä eniten.

✨Vilmas second hand (Lappeenranta)

✨Kruunu kirppis (Imatra)

Olen myös viimeaikoina selannut enemmän nettikirppiksiä, etenkin leluja olen löytänyt tori.fi:stä.

✨tori.fi

Toivottavasti tykkäsitte uudesta kirppislöydöt sarjastani.

 

Ihanaa viikonloppua sinulle?

Lue myös

Lapsuusmuistoja – Tuppertoys koulubussi

 

Meitä voi seurata myös instagramissa

@minajalapseni

@minajalapseni_blogi

ja facebookissa ?

Minä ja lapseni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.