Hae
Minä ja lapseni

Syksyinen metsäretki perheen kanssa

Kävimme viikonloppuna metsäretkellä perheen kanssa. Täällä lappeenrannassa oli ihanan aurinkoinen ja lämmin sää. Pakkasimme aamupalan jälkeen pienet eväät mukaan reppuun ja lähdimme ulkoilemaan.

Keitin meille kaakaota termospulloon ja laitoin rasiaan mukaan eilen tekemääni pastasalaattia. Fionalle oli eväänä samaa pastasalaattia ja hänen lemppari smoothiepussi, sekä tietysti vesipullot.

Ruoka ei maistu missään niin hyvältä kuin retkellä. Oletteko samaa mieltä?

Sain jokin aika sitten äidiltäni lahjaksi tämän ihanan Marimekon repun. Olen ihan rakastunut tähän. Reppuun mahtuu juuri sopivasti kaikki mitä tarvitsee mukaan metsäretkelle, tai vaikka kaupungille.

Repun väri on maanläheinen ja mielestäni todella kaunis.

Sebastian nukkui päiväunia vaunuissa polun reunassa. Fiona tutki innoissaan kaikkea mahdollista. Ihmettelimme yhdessä käpyjä, havunneulasia, sieniä, kiviä ja keppejä. Hänellä oli mukana pieni musta kori, jonka hän keräsi ihan täyteen aarteita. Fiona esitteli meille jokaisen aarteen leveä hymy kasvoillaan ja kipitti paikasta toiseen aivan innoissaan.

Fiona rakastaa metsäretkiä. Hän ei olisi millään malttanut tulla syömään eväitä, kun metsä oli täynnä kaikkea mielenkiintoista ja ihmeellistä.

Yksi surullinen näky, mihin törmäsimme oli kasvomaskit mitkä oli heitetty polun reunaan. Tuo on näky, mitä ei haluaisi kauniissa metsässä nähdä. Harmittaa, että maskeja viskataan maahan.

Ihanaa päivää sinulle ja kiitos kun luit postaukseni.

Meidän arkea voi seurata myös instagramissa:

@minajalapseni

@minajalapseni_blogi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.