Hae
Minä ja lapseni

Tästä se lähtee, haaveesta todeksi

Tässä se nyt on, minun oma blogini.

Pitkän haaveilun jälkeen, aloin vihdoin toteuttamaan tätä. En voi kieltää, etteikö ensimmäisen postauksen julkaisu hieman jännitä. Samalla tuntuu myös uskomattoman hienolta, että uskaltauduin seuraamaan unelmaani.

 

Olen noin puoli vuotta pitänyt instablogia instagrammissa nimimerkillä @minajalapseni . Nyt tuntui oikealta hetkeltä, alkaa kirjoittaa myös tänne blogin puolelle.

Voisin tähän alkuun kertoa hieman itsestäni.

Olen Johanna 27 vuotias äiti Etelä-Karjalasta. Perheeseeni kuuluu 10kk ikäinen tytär Fiona, avopuolisoni Niko sekä kolme kissaa. Olen tällä hetkellä kotiäitinä ja odotan toista lastamme, joka syntyy tammikuussa.

Rakastan kierrellä kirppiksillä ja etsiä ihania lastenvaatteita ja asusteita. Olenkin suurimman osan tyttäremme (ja tulevan toisen lapsemme) vaatteista ostanut kirppikseltä. Tulen myös esittelemään kirppislöytöjäni täällä blogin puolella.

Myös vaunulenkit sekä ajanvietto ystävien kanssa kuuluvat lempipuuhiini. Rakastan myös sisustamista, siivoamista ja järjestelyä. Muutimme pari kuukautta sitten uuteen kotiimme, jota olen alkanut nyt pikkuhiljaa sisustamaan. Lastenhuoneen sisustus on tällä hetkellä työn alla.

 

Kiitos, kun tulit lukemaan ensimmäisen postaukseni, toivottavasti tykkäsit.

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille ja nähdään taas täällä blogin puolella!

Meidän arkea voi seurata myös intagramissa
@minajalapseni
@minajalapseni_blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *